Plan sponsorreis naar Sri Lanka, een onvergetelijke belevenis!

Gaat u mee?

KrasIn samenwerking met Kras organiseert Plan Nederland in juni 2015 een 20-daagse groepsreis naar Sri Lanka, speciaal voor sponsors. De reis voert u niet alleen langs de mooiste natuurgebieden en tempels van dit mooie gastvrije land, maar ook langs projecten van Plan. U maakt kennis met de kinderen voor wie wij samen werken, u ontmoet vaders, moeders, dorpshoofden en veldwerkers en u ziet hoe Plan de problemen en uitdagingen van de kinderen probeert op te lossen. De deskundige reisbegeleiders van Plan Nederland en Plan Sri Lanka laten het u allemaal graag zien!

Steunt u een kind in Sri Lanka, dan wordt uw reis extra bijzonder! U kunt dan het kind en de familie ontmoeten. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, geef dit dan tijdig door aan ons.

De geplande vertrekdatum is 6 juni 2015. De reis duurt 20 dagen. De kosten voor de reis zijn v.a. 2299,- euro per persoon. Dit is inclusief vliegtickets, hotelovernachtingen, 18x ontbijt, 13x lunch, 18x diner, entreegelden, etc. Er kunnen maximaal 25 deelnemers mee op reis.

Benieuwd naar het voorlopige reisschema, of wilt u direct boeken?

Meldt u zich nu aan via sponsorreis@plannederland.nl
Of bel tijdens kantooruren Sabrina van Heusden op 020 549 5581.

Inspireer je vrienden

Links

Steun het werk van Plan! Sponsor een kind of steun onze meisjesprojecten!

Hoe kun jij helpen?

Steun onze meisjesprojecten

Lees meer over investeren in meisjes

Sponsor een kind

Voor 25 euro per maand

Geslacht
Leeftijd
Lees meer over het sponsoren van een kind