Ga mee op reis naar Ghana

Groepsreis naar Ghana – 27 oktober t/m 9 november 2017

Ontdek de bijzondere cultuur van Ghana tijdens een 16-daagse groepsreis. Ghana is een prachtig en kleurrijk land met wildparken, cacaoplantages en palmenstranden. Eind oktober 2017 organiseert Plan in samenwerking met TUI een unieke rondreis naar Ghana, speciaal voor sponsors. Onder begeleiding van deskundige reisleiding maakt u tijdens deze reis kennis met het gastvrije Ghana. U bezoekt 3 dagen de projecten van Plan. U ziet met eigen ogen de problemen en uitdagingen van de kinderen, maar vooral ook de inventieve oplossingen. De deskundige medewerkers van Plan Nederland en Plan Ghana laten het u graag zien.

Klik hier voor het voorlopige reisprogramma

Reissom

Het definitieve programma en eventuele persoonlijke opties stellen we vast met Plan Ghana en TUI. De definitieve reiskosten zijn daarvan afhankelijk. Naar schatting bedragen de kosten voor de 16-daagse rondreis tussen de €3.459 en €3.689. Dit is inclusief vlucht, tweepersoonskamer op Hotelverzorging op basis van halfpension (behalve diner op dag 1 en dag 16), vervoer per touringcar of mini-bus (prijsvoorstel gebaseerd op minimaal 20 deelnemers met vertrek 27 oktober 2017).

Meer weten?

Als u interesse heeft in deze reis naar Ghana, stuur dan een mailtje naar info@plannederland.nl. Wij houden u per mail graag op de hoogte van onder meer de details over de reis, de kosten en de datum van de voorlichtingsbijeenkomst.

Inspireer je vrienden

Downloads

Heb je een vraag of opmerking? Bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 020 – 549 55 20 of vul het contactformulier hieronder in.

Neem contact op met Plan Nederland

Contact

Je kunt ons bellen via tel. 020 - 549 55 20 (maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur). Je kunt ons ook mailen via info@plannederland.nl of dit contactformulier gebruiken. Binnen 1 werkdag ontvang je een reactie van ons.