Ga mee op reis naar Ghana

Groepsreis naar Ghana – 27 oktober t/m 9 november 2017

Ontdek de bijzondere cultuur van Ghana tijdens een 16-daagse groepsreis. Ghana is een prachtig en kleurrijk land met wildparken, cacaoplantages en palmenstranden. Eind oktober 2017 organiseert Plan in samenwerking met TUI een unieke rondreis naar Ghana, speciaal voor sponsors. Onder begeleiding van deskundige reisleiding maakt u tijdens deze reis kennis met het gastvrije Ghana. U bezoekt 3 dagen de projecten van Plan. U ziet met eigen ogen de problemen en uitdagingen van de kinderen, maar vooral ook de inventieve oplossingen. De deskundige medewerkers van Plan Nederland en Plan Ghana laten het u graag zien.

Klik hier voor het voorlopige reisprogramma

Reissom

Het definitieve programma en eventuele persoonlijke opties stellen we vast met Plan Ghana en TUI. De definitieve reiskosten zijn daarvan afhankelijk. Naar schatting bedragen de kosten voor de 16-daagse rondreis tussen de €3.459 en €3.689. Dit is inclusief vlucht, tweepersoonskamer op Hotelverzorging op basis van halfpension (behalve diner op dag 1 en dag 16), vervoer per touringcar of mini-bus (prijsvoorstel gebaseerd op minimaal 20 deelnemers met vertrek 27 oktober 2017).

Meer weten?

Als u interesse heeft in deze reis naar Ghana, schrijf u dan nu hier in.

Inspireer je vrienden

Downloads

Meer informatie over deze reis

Informatie over de sponsorreis naar Ghana

Bent u altijd al nieuwsgierig geweest naar de projecten en de kinderen die Plan steunt? Ga mee op reis naar het gastvrije Ghana.