Ga mee op rondreis naar het kleurrijke en gastvrije Ecuador

Sponsorreis door Ecuador

KrasOntdek Ecuador en haar afwisselende landschap en kleurrijke mensen. Plan organiseert samen met Kras een indrukwekkende 17-daagse rondreis naar Ecuador. Een afwisselende reis langs de hoogtepunten van het land. Kleurrijke markten, koloniale steden en het Amazonegebied. Kortom Ecuador is een ideaal land om de natuur en cultuur van Latijns Amerika te ervaren. Daarnaast heeft u de unieke mogelijkheid om kennis te maken met de kinderen voor wie wij werken. U ziet met eigen ogen hoe Plan de problemen en uitdagingen van de kinderen probeert op te lossen. De deskundige reisbegeleiders van Kras, Plan Nederland en Plan Ecuador laten het u allemaal graag zien!

Ontmoet en begroet

ecuadorEen van de projecten van Plan die we gaan bezoeken is het Plan Scholarship. Een nieuw initiatief van Plan speciaal voor voormalig sponsorkinderen van Plan om hen de kans te geven een studie te volgen. Met studiefinanciering en begeleiding wil Plan Nederland hun toekomstdroom verwezenlijken door middel van Plan Scholarships.

Tijdens deze reis krijg je de kans om kennis te maken met een aantal studenten. We bezoeken de universiteit en nemen een kijkje in het leven van de studenten. Zij geven een rondleiding op de universiteit, maar ook in de gemeenschap waar zij wonen, en vertellen over hun studie.
Meer informatie over The Plan Scholarship leest u hier.

ecuadorSteunt u een kind in Ecuador? Dan bestaat de kans uw reis extra bijzonder te maken door uw sponsorkind te bezoeken. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, geef dit dan tijdig door aan ons.

Bekijk hier het reisschema

Inspireer je vrienden

Downloads

Steun het werk van Plan! Sponsor een kind of steun onze meisjesprojecten!

Hoe kun jij helpen?

Steun onze meisjesprojecten

Lees meer over investeren in meisjes

Sponsor een kind

Voor 25 euro per maand

Geslacht
Leeftijd
Lees meer over het sponsoren van een kind