Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Op sponsorreis met Plan Nederland

Plan Nederland organiseert ieder jaar een unieke en afwisselende groepsreis voor sponsors, in samenwerking met een reisorganisatie. In 2012 ging een groep van 20 enthousiaste sponsors naar Indonesië; in 2013 bezochten 25 sponsors Vietnam. Dit jaar voert de reis naar Sri Lanka.

De Plan-sponsorreis duurt gemiddeld 3 weken, waarin een afwisselend reisprogramma alle gelegenheid geeft om alle mooie dingen te zien die het land te bieden heeft. Maar het hoogtepunt van de reis is het bezoek aan de sponsorkinderen en de projecten van Plan, waarvoor 3 dagen zijn gereserveerd. In die dagen kunnen sponsors kennismaken met hun sponsorkind, de familie, het dorpshoofd en de veldwerkers van Plan. Na een warm welkom vol plaatselijke rituelen geven medewerkers van Plan een rondleiding door het dorp en langs verschillende projecten die Plan kan uitvoeren dankzij de bijdragen van sponsors. De ouders van de sponsorkinderen stellen hun huis open voor de bezoekers. Voor alle deelnemers aan de reis is het een onvergetelijke ervaring! Behalve een bezoek aan de sponsorprojecten is er ook aandacht voor toeristische attracties, culturele activiteiten, de prachtige natuur en lokale gebruiken van de bevolking.

Reisimpressies
“De lokale Plan medewerkers maakten op mij een uiterst positieve indruk: enthousiast, integer, zeer kundig, betrouwbaar en zeer betrokken. Het is ook mooi werk dat zij doen: kinderen een toekomst geven en hen niet de dupe laten worden van falend overheidsbeleid.”
Herman van Bemmel, deelnemer sponsorreis Vietnam.

“Ik was bang dat we alleen de successen te zien zouden krijgen. Maar we hebben echt gezien hoe het er in een dorp aan toe gaat. We voelen ons al jaren zeer betrokken bij ontwikkelingswerk en hopelijk kunnen we in de toekomst meer projecten bezoeken.”
Berit en Jan, deelnemers sponsorreis Indonesië.

“Ik voelde me net Beatrix. Alle mensen zwaaiden en lachten naar me. Dat maak je niet dagelijks mee. Ik ben ook maar een eenvoudige sponsor van Plan.”
Harry, deelnemer sponsorreis Indonesië.

Wilt u meer weten over de sponsorreis van dit jaar naar Sri Lanka?
Meldt u zich dan nu aan via sponsorreis@plannederland.nl
Of bel tijdens kantooruren Sabrina van Heusden op 020 549 5581.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.