Plan in uw testament

Kinderen die al bij de start van hun leven bijna kansloos zijn door armoede, verdienen hulp. U kunt die hulp geven. Via Plan kunt u bijdragen aan betere levensomstandigheden en toekomstkansen voor kinderen in ontwikkelingslanden. Bijvoorbeeld door hen een plaatsje te geven in uw testament. Met uw nalatenschap begint hun toekomst.

Nalaten voor de toekomst van een kind

Belastingvrij nalaten
Als u nalaat aan Plan gaat er niets naar de belasting. Erkende goede doelen als Plan zijn namelijk volledig vrijgesteld van het betalen van successierecht over inkomsten uit nalatenschappen. Dit betekent dat elke nalatenschap aan Plan volledig ten goede komt aan kinderen in ontwikkelingslanden.

Meer informatie?

Armand van StralendorffWilt u meer weten over deze manier van kinderen helpen?
U kunt tijdens kantooruren bellen naar onze account manager Giften & Nalatenschappen: Armand van Stralendorff, tel. 020 – 549 55 74 of armand.van.stralendorff@plannederland.nl

Of vul het contactformulier in voor meer informatie en Plan neemt dan contact met u op.

 

 

“Wij laten een bedrag na voor betere onderwijskansen voor meisjes”

“Al vanaf de jaren tachtig zijn wij verbonden aan Plan in Nederland. Indertijd, toen mijn vrouw en ik besloten om kinderen op afstand te gaan sponsoren, hebben we ons aangemeld bij Plan in Nederland.

Negen keer zijn we op eigen initiatief op reis geweest naar El Salvador. Daar hebben we alle projecten van Plan met eigen ogen gezien en de doelstellingen van de organisatie zelf kunnen ervaren. Wat Plan doet voor kinderen en gezinnen is belangrijk en heel nuttig en geeft de mensen vertrouwen in de toekomst.

Het verheugt ons dat we zoveel goeds voor onze sponsorkinderen kunnen betekenen. Tot de dag van vandaag hebben we een heel goed contact met de kinderen. Daarom hebben we besloten om Plan in ons testament op te nemen. We willen specifiek een bedrag nalaten voor beter onderwijs voor meisjes.

Duidelijk voor ons is, dat we geloven in het werk van Plan, nu en in de toekomst.”

Ine en Zeger Braber
Oude-Tonge

Vragen over Plan in uw testament

Inspireer je vrienden

Heb je een vraag of opmerking? Bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 020 – 549 55 20 of vul het contactformulier hieronder in.

Neem contact op met Plan Nederland

Contact

Je kunt ons bellen via tel. 020 - 549 55 20 (maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur). Je kunt ons ook mailen via info@plannederland.nl of dit contactformulier gebruiken. Binnen 1 werkdag ontvang je een reactie van ons.