Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Giften aan Plan en uw Belastingaangifte

Het is weer de tijd van het jaar om uw belastingaangifte te doen. Als sponsor van Plan heeft u mogelijk recht op een belastingvoordeel. Helemaal wanneer u een schenkingsovereenkomst of notariële akte bij Plan heeft afgesloten.

De belastingdienst vraagt om twee verschillende nummers: het RSIN nummer en het transactienummer/contractnummer. Het RSIN nummer van Plan is 003414024. Het transactienummer staat op uw schenkingsovereenkomst. Heeft u deze overeenkomst niet meer paraat dan kunt u contact opnemen met Plan Nederland. Indien u een notariële akte heeft, heeft u géén transactienummer. U kunt dan een aantal nullen invoeren, zodat u de aangifte verder kunt afhandelen.

Heeft u geen schenkingsovereenkomst maar wilt u volgend jaar wel profiteren van een belastingvoordeel bij uw sponsoring aan Plan? Download u dan het aanvraagformulier hier.

Veelgestelde vragen over financiën, betalingen en belastingen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.