Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Marlies is samen met 7 vriendinnen sponsor van Elius

Marlies en haar vriendinnen zien elkaar vrijwel maandelijks. Ze eten met elkaar, halen herinneringen op uit hun studietijd en sinds kort sponsoren zij Elius uit Kenia.

Samen sponsoren

Zij zijn heel bewust samen kindsponsor geworden. Met deze directe vorm van steunen zijn ze betrokken bij de leefsituatie van Elius en zien zij wat hun financiële steun betekent in de verandering hiervan.

Gezamenlijk schrijven zij brieven aan Elius. Deze worden beantwoord met tekeningen. Zo komt Elius en zijn omgeving heel dichtbij. Het samen sponsoren maakt deze vriendinnengroep nog hechter.

Marlies: “Het is heel fijn om te weten dat je een kindje aan de andere kant van de wereld écht helpt. En het wordt nog leuker door dat te delen met mijn vriendinnen.”

Samen sponsoren

Met wie wil jij een kindje?

Word net als Marlies en haar vriendinnen ook kindsponsor. Doe het samen, met je buren, je sportgroep, je werk of juist alleen.

Stel hier je groep samen en nodig ze direct uit

Sponsor hier direct een kind

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.