Schrijven met je sponsorkind

Ieder kind wordt blij van post. En door een briefwisseling ontstaat er ook echt contact tussen jou en je sponsorkind. Bovendien wordt het nog duidelijker welk verschil je maakt in het leven van je sponsorkind. Reden genoeg dus om te schrijven of een cadeautje te sturen!

Stuur een kaart

Stuur via deze website gratis een echte kaart dan printen wij de kaart uit en versturen hem.

Zelf een kaart sturen? Dat kan! Lees hier hoe.

Op bezoek bij je sponsorkind

Elk jaar bezoeken bijna honderd Nederlandse sponsors hun sponsorkind of de projecten die zij steunen. Voor sponsors en sponsorkinderen is zo’n bezoek meestal een onvergetelijke ervaring. Zou je dat ook willen? Dat kan!

Plan Nederland organiseert regelmatig een groepsreis voor sponsors naar steeds een ander land. Ga je liever zelfstandig op reis, dan helpen onze bezoekcoördinatoren je graag om het bezoek aan je sponsorkind voor te bereiden.

Zelf op bezoek bij je sponsorkind

Sponsorreis door Thailand en Cambodja – najaar 2018

Schenken met belasting-voordeel

Ben je al sponsor of ben je van plan dat te worden? Dan kun je profiteren van een belastingvoordeel en je bijdragen aan Plan verhogen, zonder dat het extra geld kost.

Maak je donatie volledig aftrekbaar en zet ze om in een periodieke schenking van minimaal 5 jaar. Dit scheelt vaak zoveel, dat je voor hetzelfde bedrag niet één, maar twee kinderen kunt steunen.

Nalaten voor de toekomst van een kind

Erkende goede-doelenorganisaties als Plan Nederland zijn volledig vrijgesteld van het betalen van successierecht over inkomsten uit nalatenschappen. Dit betekent dat elke nalatenschap aan Plan volledig ten goede komt aan kinderen in ontwikkelingslanden.

Resultaten per land

We hebben hier per land in kaart gebracht wat Plan dankzij jouw steun heeft bereikt

Bekijk de resultaten

Meer informatie

3x per jaar verschijnt het Girls first magazine. Je kunt het magazine ontvangen als tijdschrift of als e-magazine. Als je het magazine nog niet ontvangt, of op een andere wijze wilt ontvangen stuur dan een mailtje naar info@plannederland.nl.

Je kunt je hier aanmelden voor de digitale nieuwsbrief die iedere zes weken wordt verstuurd. Bij inschrijving voor deze nieuwsbrief ontvang je ook automatisch de online versie van het Girls first magazine.

Mocht je een vraag hebben, dan vind je misschien een antwoord bij Veelgestelde vragen. Maar je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur op telefoonnummer 020 – 549 55 20.

Wil je je gegevens wijzigen, dan kan dat via dit contactformulier.

Vragen over uw belastingaangifte?