Prijzen Schaatsen voor Water

Wil je met je klas kans maken op een mooie prijs? Lees hieronder wat je kunt winnen en wat je ervoor moet doen!

Haal jij het meeste geld op van heel Nederland?

BartsDe jongen en het meisje die het meeste geld van alle deelnemende leerlingen hebben opgehaald winnen een mooie gebreide set van Barts: een col en beanie voor meisjes, en handschoenen met een beanie voor jongens.

De vrolijke breisels van Barts nodigen uit om lekker buiten te spelen, te ravotten en natuurlijk ook om te gaan schaatsen! Al meer dan twintig jaar zoekt Barts voor iedere collectie naar de beste materialen uit. De inspiratie voor de kleurrijke ontwerpen komt uit de hele wereld. Met Barts begint het leven buiten, met pure producten die je lekker warm houden.

Goud!

Schaatsles met de hele klas
AnnamarieGa jij met je klas oud wereldkampioenen schaatsen Annamarie Thomas en Jan Bos ontmoeten op de ijsbaan?

Als je als klas het meeste geld hebt opgehaald voor Malawi win je een schaatsclinic! Dat is een training van waarin Annamarie en Jan jou en je klas leren hoe je een echte kampioen kunt worden.

Zilver!

superjuffieLeesavonturen voor winterse dagen
De twee klassen die op een na het meeste geld hebben opgehaald krijgen voor iedere leerling een exemplaar van het spannende boek Superjuffie in de Jungle van Janneke Schotveld, of het avontuurlijke dagboek van Nurdius Maximus in Egypte, geschreven door Tim Collins.

Superjuffie in de Jungle
Juf Josje lijkt een heel gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand. Als er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een groene tornado door de lucht om het dier te redden. Dit keer zitten er vijf felgekleurde ara’s op haar schutting. Ze zijn helemaal van de andere kant van de wereld gekomen om haar om hulp te vragen.

Het boek is geschikt voor kinderen van ongeveer 6 tot 9 jaar.

Het Dagboek van Nurdius Maximus in Egypte
Nordius MaximusIk ben Nurdius Maximus, en ooit zal ik de grootste held in de Romeinse geschiedenis zijn.
Op dit moment schiet dat nog niet zo op. Mijn vrienden lachen me uit, pa luistert nooit naar me en ma heeft alleen maar belangstelling voor haar heilige kippen. Het enige wat ik nu wil, is leren vechten als een gladiator. Want wie weet, misschien moet ik op een goede dag wel opdraven om Rome te redden!
Ik weet gewoon dat er een machtige strijder in mij zit… Ik hoop alleen dat hij een beetje snel naar buiten komt.

Het boek is geschikt voor kinderen van ongeveer 10 tot 12 jaar.

Brons!

Tijdschrift Zo Zit Dat
Zo Zit DatZijn jullie bijna beste klas van Nederland omdat je als klas op drie na het meeste geld hebt ophaald?
Dan krijgen jullie allemaal een exemplaar van het boeiende maandblad Zo zit Dat!

‘Waarom zijn de bananen krom? Hoe ontstaan vliegtuigstrepen? Waar komen zandkorrels vandaan? Zo Zit Dat geeft antwoord op deze en meer leuke vragen over natuur, techniek & wetenschap, sport, avontuur computers & games.

Voorwaarden deelname prijzenpakket
Doet u school digitaal mee aan Schaatsen voor Water? Vul dan voor 19 december 2015 de rondjes per leerling in op www.planvoorwater.nl
Gaan uw leerlingen met enveloppen langs de deur? Zorg dan dat het eindbedrag uiterlijk 19 december op onze rekening staat. De twee ingevulde enveloppen van de jongen en het meisje uit uw klas die individueel het meeste geld hebben ingezameld kunt u opsturen naar Plan t.a.v. actieteam Schaatsen voor Water: Postbus 75454, 1070 AL Amsterdam