Plan & flexdoneren

Plan introduceert het mobiel flexibel doneren. Het zogenaamde flexdoneren.

Wat is het?

Flexdoneren speelt in op de behoeftes van die donateur die een bijdrage wil leveren aan Plan wanneer het hem/haar uitkomt. Daarmee bepaalt de sponsor zelf of de afschrijving die desbetreffende maand gelegen komt of dat het beter is de donatie een maand op te schuiven.

Hoe werkt het?

Als je je hebt aangemeld ontvang je maandelijks via de sms een aankondiging van de toekomstige afschrijving van de donatie. Als je wilt doneren, dan hoef je niets te doen. Wil je een maand overslaan? Dan sms je binnen 48 uur na de ontvangen sms ‘PLAN OVERSLAAN’ naar 3669. (Let op: niet het ontvangen bericht beantwoorden met ‘PLAN OVERSLAAN’, maar dit bericht versturen naar 3669). Er wordt niets afgeschreven en je ontvangt een maand later een nieuwe sms met dezelfde aankondiging. Word flexdonateur: bel 020 – 549 55 20.

Wil je je flexdonaties structureel opzeggen en volstaat eenmalig ‘PLAN OVERSLAAN’ niet? Of ben je nu flexdonateur en wil je structureel gaan steunen zonder per sms geattendeerd te worden op de maandelijkse afschrijving bel dan naar: 020 – 549 55 20.

Geblokkeerd?

Blokkeert je telefoon flex-sms-diensten? Dit kun je verhelpen door contact op te nemen met je provider. Als je geblokkeerd bent kun je een incasso overslaan door contact op te nemen met Plan via 020 – 549 55 20.

 

Steun het werk van Plan! Sponsor een kind of steun onze meisjesprojecten!

Hoe kun jij helpen?

Steun onze meisjesprojecten

Lees meer over investeren in meisjes

Sponsor een kind

Voor 25 euro per maand

Geslacht
Leeftijd
Lees meer over het sponsoren van een kind