Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Pifworld: crowdsourcing voor een betere wereld!

Plan Nederland is partner van het online crowdsourcing platform PIF World. PIF staat voor ‘pay it forward’, naar de film Pay It Forward, waarin een jongetje een goede daad doet en de ontvanger vraagt ook een goede daad te doen. Zo worden goede daden eindeloos vermenigvuldigd en hoopt hij de wereld te veranderen.

Positieve impact

PIF WorldHet platform biedt de mogelijkheden om mensen in contact te brengen met elkaar en een positieve impact te maken. Op PIF World kunnen individuen, non-profit organisaties en bedrijven samenwerken en sociale veranderingen teweeg brengen. Plan is partner van PIF World omdat het een veelzijdigheid aan sourcing mogelijkheden biedt, en daarnaast gebruiksvriendelijk is, overzichtelijk en internationaal.

Plan projecten op PIF World

PifKijk hier welke Plan projecten u kunt ondersteunen en wordt supporter of start uw eigen fundraising campagne.

 

 

 

Spreken de projecten op PIF World u aan, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Michiel van der Borght: Michiel.vander.Borght@plannederland.nl

Links & Downloads

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.