Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Loods 5

Speciaal voor Plan Nederland heeft woonwarenhuis Loods 5 een lijn manden geselecteerd. Per verkochte mand gaat er €5 naar het Saksham-project van Plan Nederland dat jongeren in India een betere toekomst biedt door een vakopleiding.

Veel producten van het huismerk van Loods 5, 05Home, komen uit India. Met eigen ogen zien ze daar de armoede en positie van meisjes en vrouwen. Elsbeth Eggink, buying manager 05Home en X5Home: “Met de bescheiden bijdrage aan het project Saksham van Plan Nederland willen we graag iets terug doen voor de meisjes in India.”

Loods 5 helpt jongeren aan het werk

IndiaSaksham is een jongerenwerkgelegenheidsproject van Plan Nederland, dat zorgt voor onderwijs en vakopleidingen voor jongeren tussen de 18 en 29 jaar uit achterstandsbuurten van de Indiase hoofdstad Delhi en arme districten in de Himalaya. De jongeren leren hoe ze een eigen bedrijf kunnen opzetten of krijgen een beroepstraining, een praktijkstage en begeleiding naar werk, met als doel blijvende economische onafhankelijkheid.

Loods 5De geselecteerde manden van het huismerk 05Home zijn handgemaakt van natuurlijk olifantengras, waardoor ze sterk en milieuvriendelijk zijn. De kleur van het natuurlijke materiaal in combinatie met een streep zorgt ervoor dat deze manden bij veel interieurs passen. Een ideale mand voor tijdschriften, speelgoed of oud papier. De manden zijn verkrijgbaar in de maten: 40 cm, 45 cm 50 cm en zijn te verkrijgen vanaf half januari 2016 in alle filialen, vanaf €40.

Over Loods 5

Loods 5 is een woonwarenhuis met vestigingen in Zaandam, Sliedrecht en Amersfoort. Loods 5 creëert samen met deelnemers woonconcepten en interieurstijlen. Loods 5 beheert ook een aantal huislabels, ieder met een eigen vorm en karakter. 05Home is een huismerk dat dagelijkse gebruiksartikelen aanbiedt tegen een betaalbare prijs.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.