Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Fonds op naam

De naam van uw bedrijf, van een dierbare of van uzelf verbinden aan het bijzondere werk van Plan voor kinderen in ontwikkelingslanden? Dat kan met een Fonds op naam. Met zo’n fonds kunt u een doel steunen dat u na aan het hart ligt, zoals beter onderwijs, gelijke rechten en kansen voor meisjes of de beschikbaarheid van veilig drinkwater.

investeer in meisjesU bepaalt welk project u wilt steunen, met welk thema en in welk werelddeel. En u weet precies wat er met uw geld gebeurt. Wat u ook kiest: u draagt bij aan een betere toekomst!
Plan Nederland maakt het opzetten van een Fonds op naam graag zo gemakkelijk mogelijk. Samen met u bespreken wij alle mogelijkheden. Zo profiteert u met uw Fonds op naam van onze kennis en ervaring, zonder belast te zijn met organisatorische en administratieve kwesties.

Hoe werkt het?

  • U geeft zelf een naam aan uw Fonds
  • In een persoonlijk gesprek bepaalt u welk thema in welk werelddeel uw Fonds op naam gaat steunen
  • Hoe Plan u informeert over de voortgang van het project en de bestedingen wordt op uw wensen afgestemd
  • Middels een schenkingsovereenkomst kunt u looptijd en bedrag dat u wilt schenken vastleggen. Fonds op naam kan vanaf € 75.000 (bijv. een jaarlijkse bijdrage van € 15.000 met een minimale looptijd van vijf jaar)
  • Voor uw gift is geen schenk – of erfbelasting verschuldigd
  • Het is mogelijk om een Fonds op naam bij leven af te sluiten maar u kunt het ook in uw testament opnemen

Armand van StralendorffWilt u meer informatie?

Neemt u contact op met Armand van Stralendorff op 020 – 549 55 20, of via info@plannederland.nl. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden van een Fonds op naam.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.