Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Favoraid maakt uw steun in projecten inzichtelijk

Plan Nederland wil partners betrekken en op doeltreffende manier communiceren met hen over de projecten die zij ondersteunen. Favoraid is een online platform waar bedrijven en goede doelen elkaar vinden.

Ver weg dichtbij

FavoraidBedrijven en donors voelen zich van begin tot eind betrokken bij het project dat ze financieren en het biedt hen de mogelijkheid om een aansprekend project te branden met logo en te delen binnen hun (zakelijke) omgeving. Door op regelmatig op een laagdrempelige manier donateurs en zakelijke relaties te informeren over de projecten wordt de basis gelegd voor een lange termijn relatie. Favoraid brengt ver weg dicht bij. Het platform is gevuld met mooie projecten, die op een heldere manier worden beschreven en regelmatig worden geüpdate. Het platform is visueel aantrekkelijk: foto’s en video’s tonen de resultaten door de tijd heen.

Moestuin

Een van de projecten op het platform is De grootste moestuin in Nepal. Om ervoor te zorgen dat vrouwen minder afhankelijk worden van (de inkomsten van) hun mannen en om voedselzekerheid te creëren, wil Plan de grootste groentetuin in Nepal realiseren. De vrouwen krijgen hulp bij het bouwen van groentekassen, krijgen diverse zaden, volgen landbouwtrainingen en leren hun eigen bedrijf op te zetten. Zo kunnen de vrouwen diverse gewassen verbouwen met een grotere oogst. De gezinnen eten veelzijdiger en kunnen een deel van de oogst verkopen en zo een inkomen generen.

Maak deel uit van Favoraid

U kunt als bedrijf dit project direct sponsoren, de ontwikkelingen delen met uw (zakelijke) omgeving, uw werknemers betrekken bij uw MVO activiteiten, de beelden gebruiken voor story-telling via content marketing en de impact van uw donaties volgen. Klik hier om te kijken welke projecten van Plan u met uw bedrijf kunt steunen.

Spreken de projecten op Favoraid u aan, of wilt u meer informatie? Neem dan conctact op met Michiel van der Borght: Michiel.vander.Borght@plannederland.nl

Links & Downloads

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.