Down to Zero Alliantie

Down to Zero…Down to Zero: Fighting Commercial Sexual Exploitation of Children’ wordt dit jaar opgestart en zal in de komende vijf jaar kindprostitutie aanpakken door kinderen en jongeren in staat te stellen zelf voor hun rechten op te komen, beleid en wet- en regelgeving in de betrokken landen te verbeteren en sociale en politieke verandering te bevorderen.

In de Down to Zero Alliantie is Plan een van de deelnemende organisaties, naast Terre des Hommes (penvoerder), Defence for Children – ECPAT, Free a Girl en ICCO. Deze alliantie heeft als doel om de commerciële exploitatie van kinderen uit te bannen in elf landen: India, Bangladesh, Indonesië, Filipijnen, Thailand, Brazilië, Dominicaanse Republiek, Bolivia, Colombia,

Gevolgen en oorzaken seksuele uitbuiting aanpakken

Met het project willen Plan en haar partners de gevolgen en oorzaken seksuele uitbuiting van minderjarigen, zoals armoede, gebrek aan onderwijs, genderongelijkheid en culturele normen en waarden die seksuele uitbuiting bevorderen, aanpakken.
Voortbordurend op de ervaringen uit soortgelijke, succesvolle projecten in Brazilië, zal Plan zich in het project specifiek richten op de landen Brazilië, Dominicaanse Republiek en Indonesië.

Inspireer je vrienden

Heeft u interesse in het werk van Plan of wilt u uw ondernemerschap samen met Plan inzetten voor een betere toekomst van meisjes en jongens wereldwijd? Neem dan contact met ons op.

Uw ondernemerschap voor een betere toekomst

Contact voor bedrijven

Contact voor bedrijven

Heeft u interesse in het werk van Plan Nederland of wilt u uw ondernemerschap samen met Plan inzetten voor een betere toekomst van meisjes en jongens wereldwijd? Neem dan contact met ons op.