Ministerie van Buitenlandse Zaken – Girl Power-programma

Plan Nederland ontvangt subsidie van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken voor het programma Girl Power, dat Plan uitvoert in het kader van het Child Rights Alliance. Het Girl Power-programma wordt uitgevoerd in tien landen in Afrika, Aziƫ en Latijns-Amerika en loopt tot 2015.

Beoogde resultaten

Het doel van het programma is een einde aan geweld tegen vrouwen en meisjes, economische zelfstandigheid, betrokkenheid bij belangrijke besluiten en goed onderwijs voor 1,5 miljoen meisjes en jonge vrouwen in Bangladesh, Bolivia, Ethiopiƫ, Ghana, Liberia, Nepal, Nicaragua, Pakistan, Sierra Leone en Zambia. Om dit te bereiken richt het programma zicht vooral op maatschappelijke organisaties in deze landen, in de overtuiging dat deze ook op termijn de drijvende kracht zijn achter verbeteringen.

Inspireer je vrienden

Links

Heeft u interesse in het werk van Plan of wilt u uw ondernemerschap samen met Plan inzetten voor een betere toekomst van meisjes en jongens wereldwijd? Neem dan contact met ons op.

Uw ondernemerschap voor een betere toekomst

Contact voor bedrijven

Contact voor bedrijven

Heeft u interesse in het werk van Plan Nederland of wilt u uw ondernemerschap samen met Plan inzetten voor een betere toekomst van meisjes en jongens wereldwijd? Neem dan contact met ons op.