Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Team Relocations

Vanaf juli 2013 werken de werknemers van Team Relocations in alle 15 landen mee aan fondsenwerving voor het jongerenwerkgelegenheidsprogramma Saksham van Plan in India. Team Relocations, specialist in geïntegreerde mobiliteitsdiensten, wil een blijvend verschil maken voor jongeren in India, terwijl internationaal wordt samengewerkt als één team. Elk landenkantoor heeft een eigen coördinator om fondsen te werven voor het Saksham project.

Team Relocations, logo“We willen de kernwaarden van het bedrijf versterken door onze betrokkenheid te tonen bij het helpen vormgeven van de lokale samenleving en economie in kansarme gemeenschappen, op een positieve en duurzame manier”. Leonie Kerkelaan, Team Group Compliance Officer

Ik kan het!

Team RelocationsSaksham, dat ‘Ik kan het’ in Hindi betekent, zorgt voor beroepsonderwijs en sociale vaardigheden voor 2000 jongeren tussen de 18 en 29 jaar. De jongeren uit achterstandswijken van de Indiase hoofdstad Delhi en in arme districten in de Himalaya leren hoe ze een eigen bedrijf kunnen opzetten in de landbouw sector of krijgen een beroepstraining en bemiddeling naar werk in de horeca of detailhandel. Het cursusaanbod is afgestemd op de behoefte aan arbeidskrachten van lokale ondernemers.

Het doel van het project is blijvende economische onafhankelijkheid creëren van de jongeren die meedoen. Zo’n zestig procent van de deelnemende jongeren zijn jonge vrouwen. Voorlichting over het belang van empowerment van jonge vrouwen is dus onderdeel van het project. Deze doelstelling sluit goed aan bij de wens van Team Relocations om blijvende verandering teweeg te brengen in het leven van jonge vrouwen.

Links & Downloads

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.