Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Focus Real Estate

Vanuit Eindhoven creëert Focus Real Estate tijdloze bouwconcepten gebaseerd op gedegen ontwerpkwaliteit. Van complete nieuwbouwwijken tot industriële complexen; altijd is het uitgangspunt dat er een toegevoegde waarde is voor de omgeving.

One people, one planet, one future


Focus Real Estate“Maar onze belevingswereld is groter dan alleen het werkterrein van Focus”, aldus de zeer betrokken directeur Ad van den Berg. “Om daaraan uiting te geven huldigt Focus de gedachte van ‘one people one planet, one future.”

ARENA Declaration

Op 19 mei 2016 ondertekende Ad van den Berg de ARENA Declaration. Daarmee zet Focus zich – samen met Plan Nederland en een selecte groep bedrijven – in om de toegang tot meer en ‘decent work’ voor meisjes en jonge vrouwen (16-24 jaar) in ontwikkelingslanden te verbeteren.

Decent Job

Doelstelling is het stimuleren van zelfredzaamheid van kinderen en gemeenschappen waar zij deel van uitmaken in achtergebleven gebieden van China, door het ondersteunen van de projecten van Plan Nederland, Plan China en lokale hulpverleners. In Chengdu steunt Focus Real Estate het Youth Employment Solutions for You (YES4U) project waarin de komende jaren achthonderd kwetsbare jongeren van 16-26 jaar Life Skills training krijgen en een marktgerichte beroepsopleiding volgen om uiteindelijk begeleid te worden naar een ‘decent job’.

Als ondernemer ben je, zeker de eerste jaren, vooral gefocust op inkomsten, maar is het veel waardevoller gebleken als je ook kunt bijdragen aan de maatschappij

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.