Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Cisco

Cisco is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Cisco en Plan werken samen aan een betere wereld voor meisjes. Cisco stelt innovatieve technologieën ter beschikking aan Plan in Nederland en in ontwikkelingslanden die kunnen bijdragen aan de efficiency en professionaliteit.

Een baan in de ICT-sector

CiscoOm de werkeloosheid van meisjes en jonge vrouwen tegen te gaan in Egypte werken Cisco en Plan samen. Bijna een kwart van de jongeren tussen de 15 en 24 is werkloos. Meer dan de helft van de jonge vrouwen is werkloos, tegenover vijftien procent van de jonge mannen. Cisco ’s ICT opleidingen worden gecombineerd met Plan’s life skills-trainingen om meisjes en jonge vrouwen toegang te geven tot een baan in de ICT-sector.

Werknemers zetten zich in voor Plan

Verder is Cisco in diverse landen de partner van Plan voor noodhulp. Cisco is actief op het gebied van employee engagement: werknemers werven gezamenlijk geld voor projecten, zetten ze zich in bij ‘Schaatsen en Zwemmen voor Water’ en laten ze zich voor Plan sponsoren in de Dam tot Damloop.
Bij de verhuizing van Plan Nederland naar de Stadhouderskade in 2013 leverde Cisco samen met twee partners diensten ten behoeve van de netwerkvoorzieningen en bekabeling voor het nieuwe pand.

Samenwerken

CiscoCisco wil laten zien wat er mogelijk is als mensen onderling met elkaar verbonden zijn, waardoor zij veel beter kunnen samenwerken. “Met behulp van IT helpt Cisco organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen. We geven graag onze ondersteuning en delen ook graag onze kennis. Cisco wil met Plan een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van meisjes en jonge vrouwen, zodat zij binnen de ICT-sector kunnen werken en betere kansen krijgen voor hun toekomst.”
Edwin Prinsen, Managing Director Cisco Nederland.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.