CBRE

CBRE is met ongeveer 37.000 medewerkers het grootste adviesbureau voor commercieel vastgoed en genoteerd aan de New York Stock Exchange. Meer dan 350 medewerkers zijn werkzaam in Nederland, waar CBRE haar cliënten al 40 jaar voorziet van professioneel advies.

CBREMaatschappelijke verantwoordelijkheid is belangrijk voor CBRE. De organisatie opereert wereldwijd klimaatneutraal en wil kinderen die minder kansrijk zijn een helpende hand bieden.

CBRE“Ons nieuwe partnerschap met Plan vormt een centraal onderdeel van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij als organisatie hebben en focust zich op een gebied waarvan we geloven een echt verschil te kunnen maken. Het bestrijden van kinderarmoede is de sleutel om het potentieel te realiseren van miljoenen kinderen die in Afrika opgroeien, met name van meisjes. Wij zijn trots dat we betrokken zijn bij zo’n belangrijk programma.” Marco Hekman, CEO, CBRE Nederland.

Lopende projecten

Samen met Plan gaat CBRE de levenssituatie en toekomstkansen van 135.000 kinderen verbeteren in vijf districten in Sierra Leone. De betrokken medewerkers organiseren voor dit programma, met een looptijd van drie jaar, allerlei fondsenwervende acties. De nadruk van het programma ligt op onderwijs, met name voor meisjes en gehandicapte kinderen.

Beoogde resultaten:

  • 540 basisscholen en 180 middelbare scholen verbeteren;
  • De kwaliteit van het onderwijs aanpakken;
  • Scholen veilig maken voor 21.600 meisjes;
  • 11.880 meisjes een studiebeurs geven;
  • School mogelijk maken voor 2.125 kinderen met een handicap, door aanpassingen in de klas, gehoorapparaten, les in gebarentaal en lesmateriaal in braille.

Inspireer je vrienden

Heeft u interesse in het werk van Plan of wilt u uw ondernemerschap samen met Plan inzetten voor een betere toekomst van meisjes en jongens wereldwijd? Neem dan contact met ons op.

Uw ondernemerschap voor een betere toekomst

Contact voor bedrijven

Contact voor bedrijven

Heeft u interesse in het werk van Plan Nederland of wilt u uw ondernemerschap samen met Plan inzetten voor een betere toekomst van meisjes en jongens wereldwijd? Neem dan contact met ons op.