Samenwerken

Bijdragen van al onze zakelijke partners zijn onmisbaar voor succesvolle projecten. Van onze structurele samenwerking met corporate partners, onze institutionele partners zoals de Nederlandse overheid, de Europese Unie, de Nationale Postcode Loterij en onze maatschappelijke partners tot onze zakelijke partners. Alle partners geven met deze samenwerkingen een concrete invulling aan hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zij investeren in de toekomst. Lees hier waarom investeren in meisjes slim is.

 

Heeft u ook interesse in ondernemen met Plan? Neem dan contact op, wij vertellen u graag meer en staan open voor uw ideeën.

Corporate Partners

Plan Nederland vindt het belangrijk om samen te werken met bedrijven, om op het snijvlak van charitas, corporate social responsibility en bedrijfsbelang te bouwen aan een duurzame toekomst voor meisjes en jongens in ontwikkelingslanden.

 

Bekijk onze corporate partnerships.

Institutionele Donoren

Plan hecht veel waarde aan partnerschappen met institutionele donoren. Het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Europese Commissie, diverse VN organisaties en Nederlandse vermogensfondsen ondersteunen programma´s en projecten van Plan Nederland.

Bekijk onze samenwerkingen met Institutionele Donoren.

Maatschappelijke Partners

Om armoede en discriminatie effectief aan te pakken werkt Plan Nederland samen met andere Nederlandse maatschappelijke organisaties en kennisinstituten. De maatschappelijke partners ondersteunen het werk van Plan met hun specialismen, netwerk van relevante partners in de programmalanden en de toegang tot specifieke doelgroepen. Samenwerking leidt in al die gevallen tot betere programma’s met meer impact voor een grotere groep kinderen en jongeren.

Deze maatschappelijke partners ondersteunen het werk van Plan

Zakelijke Partners

Plan werkt samen met bedrijven die het belangrijk vinden een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. Maatschappelijk verantwoord ondernemen versterkt de strategische activiteiten en loont.

Plan ontwikkelt graag samen met u een tailormade invulling van het partnership. Het resultaat is een zichtbare betrokkenheid die nauw aansluiten bij uw bedrijf en kernwaarden.

Plan praat graag verder met u over de mogelijkheden.