Vrijwilliger: evenementenmedewerker Schaatsen voor Water

Dit jaar organiseert Plan voor de 17e keer deze leuke en leerzame landelijke (scholieren)actie samen met de KNSB! Duizenden schoolkinderen schaatsen zoveel mogelijk rondjes op de ijsbaan, en laten zich per ronde sponsoren door vrienden en familie. Van de opbrengst hebben kinderen in Ethiopië straks toegang tot veilig drinkwater en goede sanitaire voorzieningen op school.

Om zoveel mogelijk kinderen en gezinnen de mogelijkheid te bieden mee te doe aan Schaatsen voor Water zijn we op zoek naar evenementenmedewerkers voor op de ijsbaan.

Als evenementenmedewerker ben je tijdens deze actie het aanspreekpunt voor zowel de vrijwilligers in jouw regio, als voor het kantoor van Plan.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

Voorbereiden van het evenement (aug. t/m nov):
• Meedenken over activiteiten die aan het evenement gekoppeld zijn
• Het helpen organiseren van een lokale kick-off van het evenement

Hand- en spandiensten tijdens de actieweken (13-24 november.) zoals:

Het aankleden van de ijsbaan,
• Scholen ontvangen
• Vragen van leerkrachten beantwoorden
• Kinderen aanmoedigen en helpen met schaatsen aantrekken
• Stempelen aantal schaatsrondes
• Uitdelen koek en zopie

Uiteraard wordt je uitgebreid geïnformeerd en ondersteund door de coördinator van je team.

Eigenschappen en vaardigheden

Je vindt het leuk om samen met andere vrijwilligers Schaatsen voor Water in jouw regio tot een succes te maken. Je steekt graag je handen uit de mouwen en beschikt over goede contactuele vaardigheden, zowel naar kinderen als volwassenen.

Tijdsinvestering

Voorbereidende taken:
Je kunt je aanmelden voor een of meerdere taken, overdag en/of s avonds. Denk aan 1 a 2 dagen tijdens de actieweek en onder schooltijden op de ijsbaan.

Hand- en spandiensten ijsbaan:
Je kunt je aanmelden voor een of meerdere dagdelen tijdens de actieweek van (13-24 november november doordeweeks overdag)

Wat biedt Plan?

Plan biedt je de kans om op een leuke manier bij te dragen aan het succes van Schaatsen voor Water en zo kinderen in Ethiopië te helpen. Kosten die het vrijwilligerswerk met zich meebrengt worden uiteraard vergoed volgens de daarvoor geldende regels.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan een reactie met CV naar:
vrijwilligers@plannederland.nl