Vrijwillig: wij zijn op zoek naar ervaren babbelaars ter versterking van ons belteam.

Werkervaringsplek fondsenwervend event Schaatsen voor Water 2017

 

Ben jij op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk bij een professionele organisatie met een fantastisch doel?  Plan is een internationale ontwikkelingsorganisatie voor kinderen die zich richt op het versterken van de rechten van kinderen in ontwikkelingslanden.Voor onze jaarlijkse grote actie zijn wij op zoek naar twee vrijwilligers die ons Schaatsen voor Water actiebelteam wil komen versterken op het Plan kantoor in Amsterdam.

Dit jaar organiseert Plan voor de 17e keer deze leukste en leerzaamste landelijke (scholieren)actie. Duizenden schoolkinderen, leden van schaatsverenigingen en gezinnen schaatsen zoveel mogelijk rondjes op de ijsbaan, en laten zich per ronde sponsoren door vrienden en familie. De fondsenwervende educatieve actie, waarbij de nadruk ligt op sportbeleving, koppelt bewegen voor kinderen hier in Nederland aan veilig drinkwater en betere hygiëne voor kinderen in Afrika, Ethiopië.

Wat verwachten wij van jou;

  • Je helpt met de werving van warme scholen
  • Nabellen deelnemende scholen opvragen van informatie
  • Je beantwoord vragen van scholen
  • Rapporteert aan de projectleider
  • Woonachtig in Amsterdam e.o.

Eigenschappen en vaardigheden

Pak jij graag de telefoon? Ben je goed in het onderhouden van contacten, luisteren naar andere en in logistieke planning? Dan ben jij degene die wij zoeken! Je beschikt over goede sociale vaardigheden, beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en goede computervaardigheden. Ervaring in een Callcenter of receptie is een pré.

Wat biedt Plan?

  • Plan biedt de kans op een leuke manier bij te dragen aan de grootste landelijke fondsenwervende actie van Plan waarmee je kinderen in Uganda en helpt aan toegang tot gezonde watervoorzieningen
  • Je werkt in een enthousiast actieteam, en doet veel contacten op
  • Wij bieden een training aan, zodat je goed kan werken met ons relatiesysteem
  • Reiskosten worden vergoed volgens de daarvoor geldende regels.

Tijdsinvestering

Je bent minimaal twee dagdelen per week beschikbaar in de periode medio mei en medio juli 2017.

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke functie, stuur dan een reactie met CV naar:annemijn.oversier@plannederland.nl