Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Raad van Toezicht

Elsemieke Havenga, Raad van Toezicht

Mevrouw E. (Elsemieke) Havenga-Hillen: Voorzitter

Elsemieke Havenga-Hillen is eigenaar van Elsemieke Havenga Communicatie BV. Zij geeft training op het gebied van communicatie, media, presentatie en public relations. De laatste jaren heeft zij sport-, gezondheids- en nieuwsprogramma’s gepresenteerd bij diverse omroepen. Elsemieke Havenga-Hillen is van 1977 tot 1986 lid geweest van het Nederlands dames hockey elftal.


Herberth Samsom

De heer H. (Herberth) Samsom: Vicevoorzitter

Herberth Samsom was onder andere oprichter en initiatiefnemer van de innovatieve verzekeraar InShared. Nu is hij CEO van Auctio (BVA-Auctions, Dechow, Karner), het Pan-Europese platform voor on-line veilingen in roerende- en onroerende goederen. Hij haalde o.a. zijn MBA aan de universiteit van Bocconi in Milaan en introduceerde diverse succesvolle bedrijven/merken. Voor InShared werkte hij jarenlang als managing partner bij DDB (één van de meest succesvolle reclame- en communicatiebureaus van Nederland).


Hanco Gerritse

De heer H. (Hanco) Gerritse: Voorzitter Audit Commissie

Hanco Gerritse is directeur Financiën van de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU). Uit hoofde van deze functie is hij tevens Bestuurder van de VU Holding B.V. waarin de deelnemingen van de Vrije Universiteit zijn ondergebracht. Voor zijn overstap naar de VU heeft Hanco van 2010 tot 2013 gewerkt in de zorgsector als directeur Financiën & ICT van Cordaan, een Amsterdamse aanbieder van langdurige zorg. Daarvoor was Hanco werkzaam bij KPN in een diverse financiële functies.


De heer H. (Hein) van Beuningen

Hein van Beuningen (1970) heeft rechten gestudeerd in Leiden. Hein is overgekomen van Strategy& (voorheen Booz & Company), waar hij partner en strategieconsultant was in de Consumer & Retail en Financial Services Practice. Hij was tot mei 2015 lid van de Raad van Commissarissen van Teslin Capital Management BV (‘Teslin’). Op 31 augustus 2015 is hij toegetreden tot de directie van Teslin. Naast zijn werkzaamheden heeft hij zitting in de Raad van Toezicht van het Van Gogh Museum te Amsterdam.Susan Blankhart, RvT

Mevrouw S. (Susan) Blankhart

Susan Blankhart was meer dan 34 jaar werkzaam bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en de laatste vijftien jaar ambassadeur in vervolgens Sri Lanka, Costa Rica, Egypte en Sudan. Zij heeft altijd samenwerking gezocht met niet-overheid organisaties en heeft een brede ervaring opgebouwd met onderwerpen als mensenrechten (met focus op meisjes- en vrouwenrechten), democratisering, conflictoplossing en noodhulp.


Katja Kok Kempen, Raad van Toezicht

Mevrouw K. (Katja) Kok

Katja Kok is ruim 20 jaar werkzaam in de financiële sector, waar zij momenteel verantwoordelijk is voor de relatie tussen Van Lanschot en Kempen. Daarvoor was zij Directeur van de Van Lanschot kantoren Amsterdam en Haarlem. Voor haar overstap heeft zij 15 jaar diverse functies binnen ABNAMRO vervuld. Naast haar werk is Katja ook lid van de Raad van Toezicht van het Nederlands Philharmonisch Orkest en zet zij zich in voor diverse goede doelen.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.