Raad van Toezicht

Mevrouw E. (Elsemieke) Havenga-Hillen: Voorzitter

ElsemiekeHavengaElsemieke Havenga-Hillen is eigenaar van Elsemieke Havenga Communicatie BV. Zij geeft training op het gebied van communicatie, media, presentatie en public relations. De laatste jaren heeft zij sport-, gezondheids- en nieuwsprogramma’s gepresenteerd bij diverse omroepen. Elsemieke Havenga-Hillen is van 1977 tot 1986 lid geweest van het Nederlands dames hockey elftal.

De heer H. (Herberth) Samsom: Vicevoorzitter

Herberth Samsom (RvT)Herberth Samsom is oprichter en initiatiefnemer van de innovatieve verzekeraar InShared. Hij haalde o.a. zijn MBA in Milaan en introduceerde diverse succesvolle bedrijven/merken. Voor InShared werkte hij als managing partner bij DDB (één van de meest succesvolle reclame- en communicatiebureaus van Nederland).

 

De heer H. (Hanco) Gerritse: Voorzitter Audit Commissie

Hanco GerritseHanco Gerritse is directeur Financiën van de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU). Uit hoofde van deze functie is hij tevens Bestuurder van de VU Holding B.V. waarin de deelnemingen van de Vrije Universiteit zijn ondergebracht. Voor zijn overstap naar de VU heeft Hanco van 2010 tot 2013 gewerkt in de zorgsector als directeur Financiën & ICT van Cordaan, een Amsterdamse aanbieder van langdurige zorg. Daarvoor was Hanco werkzaam bij KPN in een diverse financiële functies.

Mevrouw S. (Sabine) Tjeenk Willink

Sabine Tjeenk Willink (RvT)Sabine Tjeenk Willink is Senior Brand Manager bij FrieslandCampina waar zij verantwoordelijk is voor de marketing van de biologische producten van Campina BOER en LAND. Daarvoor was zij als marketeer binnen FrieslandCampina verantwoordelijk voor de merken Chocomel, Fristi en Friesche Vlag Breaker. Naast haar werk heeft zij zich ingezet als vrijwilliger bij stichting MAKE-A-WISH Nederland.

De heer H. (Hein) van Beuningen

Hein Van BeuningenHein Van Beuningen is Vice President van Strategy& (voorheen Booz & Company), een onderdeel van PwC. Hij is gespecialiseerd in strategieontwikkeling en vraagstukken rond organisatieverandering. Hein heeft Rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en is na zijn afstuderen enige tijd werkzaam geweest in Hong Kong als marketing officer bij een rederij in de containerscheepvaart. Van 2011 tot 2014 was hij lid van de Raad van Toezicht van Plan Nederland en maakte deel uit van de Audit Commissie. Naast zijn werkzaamheden heeft hij zitting in de Raad van Toezicht van het van Gogh Museum te Amsterdam.

Inspireer je vrienden

Steun het werk van Plan! Sponsor een kind of steun onze meisjesprojecten!

Hoe kun jij helpen?

Steun onze meisjesprojecten

Lees meer over investeren in meisjes

Sponsor een kind

Voor 28,50 euro per maand

Geslacht
Leeftijd
Lees meer over het sponsoren van een kind