Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Keurmerken

Plan Nederland is lid van Goede Doelen Nederland en is sinds 1998 drager van het CBF-Keur, het keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Plan Nederland werft fondsen op basis van de gedragscodes van Goede Doelen Nederland en het CBF.

ISO:9001

KeurmerkenIn de bedrijfsvoering voldoet Plan Nederland aan de Code voor Goed Bestuur, conform de richtlijnen van de Commissie Wijffels uit 2005. Sinds februari 2006 is Plan Nederland bovendien ISO:9001-2008-gecertificeerd en voldoet daarmee aan de ISO richtlijnen voor kwaliteitsborging.

Partos

PartosPlan Nederland heeft in mei 2015 een Partos 9001-verklaring gekregen bovenop het ISO 9001 certificaat. Het Partos 9001-keurmerk is ontwikkeld door branchevereniging Partos als de meest adequate toepassing van de ISO 9001 in de ontwikkelingssector, en houdt rekening met de specifieke omstandigheden van ons werk en werkveld.

ANBI

De belastingdienst erkent Plan Nederland als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit biedt fiscale voordelen aan de sponsors en aan Plan Nederland.
Een CAO is niet van toepassing. Plan Nederland heeft haar eigen arbeidsvoorwaardenpakket.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.