Loud about Girls ambassadeur – Sabrina Starke

Sabrina Starke (Paramaribo, 9 augustus 1979) gaf haar baan op als jongerenwerker om zich te storten op een carrière in de muziek als singer‐songwriter. Folk, soul en jazz zijn haar muzikale verwijzingen. In 2008 kwam haar debuutalbum Yellow Brick Road uit en ontving ze een Edison Pop award voor beste nieuwkomer. Twee jaar later verscheen haar tweede album Bags & Suitcases. Dit album werd bekroond met een Radio6 Award. Inmiddels is haar vijfde album verschenen en begint ze in december aan de IMAGINE tour in een aantal kerken in Nederland.

Sabrina StarkeInspireren

Naast muziek heeft Sabrina een grote interesse voor sociale maatschappelijk betrokken projecten. Ze wil via haar muziek haar kennis en inspiratie met anderen te delen, mensen inspireren en hen bewust maken over hun eigen leven en dromen. Sabrina Starke heeft een zoon en een dochter.

Loud about Girls

“Mijn missie is om met mijn talent, kennis en ervaring een sociale verandering teweeg te brengen in de wereld. Door mee te zingen met Loud about Girls hoop ik mensen niet alleen bewust te maken van hun eigen leven en dromen, maar ook van dat van meisjes wereldwijd”.

In de Loud about Girls campagneweek zingt Sabrina Starke mee in de Girlpower medley, geeft ze een pop up concert op Den Haag Centraal en verloot ze een exclusief huiskamerconcert.