Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Loud about Girls ambassadeur – Krystl

Krystl

Krystl en Plan Nederland

Krystl heeft een Edison en een 3FM-Award in de kast en bracht twee albums uit. Haar eerste single Golden Days hoorde ze terug onder een Martini-commercial en na haar debuut stond ze vier avonden in het GelreDome in het voorprogramma van Marco Borsato. Krystl ontving een Buma Award in 2013 voor haar single Circles. In 2014 stond ze in de finale van Expeditie Robinson en het afgelopen jaar tourde Krystl door het land met haar eerste theatershow “Krystl in het Klein”. Op dit moment werkt ze aan nieuw materiaal.

Loud about Girls

In de Loud about Girls campagneweek zingt en speelt Krystl mee in de Girlpower medley en verloot ze een exclusief huiskamerconcert.

Ieder meisje heeft recht op een mooie toekomst zonder dreiging en geweld en MET een opleiding. Er zijn zoveel meisjes in de wereld die geen eigen keuzes kunnen maken en ik ben heel blij dat ik mij samen met Plan voor deze meisjes kan inzetten. Dus ben ik deze week Loud about Girls!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.