Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Loud about Girls ambassadeur – Elske DeWall

ElskeDeWall

Elske DeWall en Plan Nederland

Singer-songwriter Elske DeWall kennen we van haar krachtige powerstem, van haar regelmatige bezoekjes aan DWDD of misschien van de titelsong die ze schreef voor de RTL serie Moordvrouw. Ze deelde het podium met onder meer Blof, 3J’s, Jonathan Jeremiah, Lionel Richie en het Metropole Orkest. Op haar derde album ‘Velvet Soldier’ zingt ze over liefde, vergankelijkheid en doorzettingsvermogen.

Loud about Girls

Aan de vooravond van haar gelijknamige theatertour, zet Elske DeWall zich in voor Plan Nederland en is ze ‘Loud about Girls’: Ik vind het belangrijk dat meer mensen zich laten horen en opkomen voor meisjes in ontwikkelingslanden. Meisjes in deze landen zijn kwetsbaar voor misbruik en mishandeling. Dat moet stoppen! Vrouwen moeten juist elkaar helpen en aanmoedigen en samen met de andere artiesten wil ik mijn stem laten horen voor deze meisjes.
Elske DeWall
In de Loud about Girls campagneweek zingt en speelt Elske mee in de Girlpower medley, geeft ze een pop up concert op Utrecht Centraal en verloot ze een exclusief huiskamerconcert.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.