Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

DJ Miss Nine

DJ Miss Nine (Kristin Schrot) is sinds 2008 een actieve ambassadeur voor Plan Nederland. Zij bezocht de afgelopen jaren haar sponsorkinderen in Bolivia en Haiti en reisde voor de Because I am a Girl campagne in 2012 naar Mozambique, samen met met Anna Alicia van MTV.

DJ Miss Nine“Ik weet als DJ uit ervaring hoe het voelt om je als vrouw een plekje te veroveren in een mannenwereld. Daarom ben ik ambassadeur van Plan geworden. Meisjes in ontwikkelingslanden hebben het vaak veel slechter dan jongens, alleen omdat ze een meisje zijn. Plan komt op voor betere levensomstandigheden en toekomstkansen voor deze meisjes”.

DJ Miss Nine draait in de meest trendy clubs en op de meest spraakmakende festivals over de hele wereld, van Ibiza tot Brazilie, Los Angeles, London, Argentinië, China en Australië. Haar muziekstijl kenmerkt zich door een combinatie van energieke grooves met veel vocals, en een diepere progressieve sound. Haar meest recente album heet ‘Colours Around the World 03’. Op haar eigen platenlabel, 925 Music brengt ze niet alleen haar eigen muziek uit, maar biedt ze ook een platform aan jonge, veelbelovende artiesten. In haar maandelijkse radioshow ‘Nine Sessions’ draait ze haar favoriete tracks en is ze te horen op de grote dance stations in meer dan 35 landen. Onder haar eigen naam is Kristin Schrot een veel gevraagd internationaal topmodel. Ze is ze te zien in campagnes voor Tommy Hilfiger en Absolut en loopt shows voor modehuizen als Diesel, Pepe Jeans, Armani, Jean Paul Gaultier en D&G.

In actie voor Plan

  • 2012 – Because I’m a Girl MTV Was Here
  • 2013 – Goosecraft design jack
  • 2013 – Color Run

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.