Plan werkt aan duurzame armoedebestrijding en een beter leven voor kinderen in ontwikkelingslanden, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes.

 • Over Plan

  Over ons

  Plan Nederland, opgericht in 1975, is lid van de wereldwijde koepelorganisatie Plan International. Plan is een internationale, humanitaire, kindgerichte ontwikkelingsorganisatie zonder politieke, godsdienstige of commerciële doelstellingen.

 • El Salvador cccd

  Onze werkwijze en werkgebieden

  Plan pakt de oorzaken van armoede en ongelijkheid aan bij de basis en op meerdere terreinen tegelijkertijd. Een onderwijsprogramma voor meisjes bijvoorbeeld.

 • girls first afbeelding 2

  Girls first; de wereld wordt beter van sterke meisjes

  Plan komt al jaren op voor de rechten van meisjes. Investeren in meisjes loont: als het goed met ze gaat, profiteert iedereen mee. Want juist meisjes kunnen het verschil maken als ze de kans krijgen om naar school te gaan.

 • Transparantie en keurmerken

  Plan Nederland besteedt 89 procent van de geworven fondsen aan het realiseren van een betere toekomst voor meisjes en jongens in ontwikkelingslanden.

 • Noodhulp

  Noodhulp bij (natuur)rampen

  Plan verleent humanitaire hulp wanneer natuurrampen, droogte, hongersnood, epidemieën of gewapende conflicten het leven en de toekomst van grote groepen mensen bedreigen.

 • werken bij Plan Nederland

  Werken bij Plan Nederland

  Op het kantoor van Plan in de Amsterdamse Pijp werken ruim 80 mensen. Dagelijks zetten zij zich in om kinderen...

Meer info

Hier werkt Plan

Plan werkt in 54 landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Voor informatie over de landen en de laatste resultaten, kies het land op de landkaart.

 • Onze fondsenwervende kantoren
 • Landen waar we werken

Onze ambassadeurs

De ambassadeurs van Plan Nederland zetten zich enthousiast en belangeloos in om het werk van Plan voor meisjes in ontwikkelingslanden onder de aandacht te brengen. Plan Nederland is blij met de trouwe steun van Giovanca, Pip Pellens en Annamarie Thomas, die zich al langere tijd inzetten als ambassadeur. Ook trouwe vrienden van Plan als Daphne Bunskoek, blogger Cynthia.nl, internationaal model Wendy Dubbeld en dj Miss Nine, ondersteunen de campagnes van Plan Nederland waar mogelijk.

Lees meer over het werk van onze ambassadeurs en over de Vrienden van Plan.

Heb je een vraag of opmerking? Bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 020 – 549 55 20 of vul het contactformulier hieronder in.

Neem contact op met Plan Nederland

banner

Contact

Je kunt ons bellen via tel. 020 - 549 55 20 (maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur). Je kunt ons ook mailen via info@plannederland.nl of dit contactformulier gebruiken. Binnen 1 werkdag ontvang je een reactie van ons.