Vrijwilligers: Workshop Creatieve Werkvormen door Rudy van Beurden

Plan Nederland vindt het belangrijk haar vrijwilligers te betrekken bij de organisatie, thema’s, campagnes en events en organiseert daarom een trainingsdag met drie workshops op zaterdag 14 maart 2015.

Maak alvast kennis met de trainers – Workshop Creatieve Werkvormen, door Rudy van Beurden

Over trainer Rudy van Beurden

Ruby van BeurdenWat gebeurt er met je leven als je beslist om alleen nog maar gave dingen te doen; precies die dingen waarin je gelooft en waarvan je energie krijgt? In de zomer van 2011 nam ik deze beslissing. Ik heb afgerekend met heilige huisjes en remmende overtuigingen. Onder andere de Heijmans ONE en het dagevenement Blow Our Minds zijn er concrete uitkomsten van. Het is de missie van mijn onderneming GAAF | positieve energie om Nederland te positiveren*.

Tijdens de training van 14 maart word je uitgedaagd om de gaafste versie van jezelf te zijn en je vol energie in te zetten voor projecten waarin jij gelooft, van energie-vibe naar concrete uitvoering van een project. Hoe pak je dat aan? In de training gebruiken we enkele toegankelijke modellen om meteen al de eerste stappen te zetten. Van plan naar daad.

* Positiveren staat nog niet in de Van Dale, maar met zijn allen gaat het ons zeker lukken.

Steun Plan Nederland en zet je ook in voor gelijke rechten, kansen en een betere toekomst voor meisjes in ontwikkelingslanden. Geef meisjes de kans om naar school te gaan en op te groeien tot krachtige vrouwen. Steun ons met je tijd, energie, creativiteit en kennis!

Kom je ook naar de trainingsdag op 14 maart? Stuur dan een mail met je naam, regio en je keuze van workshop(s) vóór 24 februari naar annemijn.oversier@plannederland.nl. Je ontvangt na je aanmeldingen een bevestigingsmail.

Inspireer je vrienden