Vrijwilligers: Wat dochters hier nodig hebben, hebben alle dochters nodig!

Plan is gestart met een nieuwe campagne over vaders en dochters. Plan laat in een aantal filmpjes zien welke rol Nederlandse vaders spelen in het leven van hun dochters. Elke vader wil toch dat zijn dochter gelukkig is? Dat wil Plan ook voor dochters in landen waar meisjes het niet zo goed hebben en geconfronteerd worden met armoede, uitbuiting en onderdrukking. Wat dochters hier nodig hebben, hebben alle dochters nodig. De campagne is behalve op tv vooral online te zien en verwijst naar www.dochters.org, waar alle filmpjes en verhalen staan

vader-dochterHet eerste deel van de campagne is in de laatste week van augustus en de eerste week van september. Het tweede deel volgt begin oktober, de week voor Wereldmeisjesdag. En het derde deel komt in januari.

Na Wereldmeisjesdag start ook een prijsvraag: de beste vader van Nederland. Waarin iedereen wordt uitgedaagd om vaders te nomineren door middel van het insturen van een video. De actie wordt aangejaagd door diverse bekende Nederlanders en hun dochters. De namen maken we in september bekend.

Inspireer je vrienden

Steun Plan Nederland en help mee in de strijd voor gelijke rechten, kansen en een betere toekomst voor meisjes in ontwikkelingslanden. Geef deze meisjes de kans om naar school te gaan en uit te groeien tot krachtige vrouwen.

Draag bij!

Meld je aan als vrijwilliger

Plan is altijd op zoek naar vrijwilligers!

Ben je opzoek naar zinvol vrijwilligerswerk bij een professioneel georganiseerde organisatie met een fantastisch doel? Neem dan contact met ons op en steun ons met je creativiteit, specifieke kennis en kwaliteiten!