Vrijwilligers: Training gastspreker Schaatsen voor Water

Kom ook naar de training gastspreker op 19 september.

Schaatsen voor WaterSpreek jij graag voor een groep, vind je het leuk om te vertellen aan kinderen waarom het werk dat Plan doet zo belangrijk is? Word gastspreker voor Plan en jij kunt er straks alles over vertellen.

Schaatsen voor Water

Dit jaar organiseert Plan voor de 15e keer de leuke en leerzame landelijke (scholieren)actie Schaatsen voor Water samen met de KNSB! Duizenden schoolkinderen schaatsen zoveel mogelijk rondjes op de ijsbaan, en laten zich per ronde sponsoren door vrienden en familie. Van de opbrengst hebben kinderen in Malawi straks toegang tot veilig drinkwater en goede sanitaire voorzieningen op school.

Als gastspreker Schaatsen voor Water breng je de boodschap van Plan op een duidelijke manier over. Waarom is het werk dat Plan doet zo belangrijk? Jij kunt er alles over vertellen! Tijdens deze landelijke actie verzorg jij de gastlessen op de basisscholen.

Op 19 september (11:00 uur – 12:30 uur) biedt Plan een training op het kantoor in Amsterdam aan voor vrijwilligers die het leuk vinden om zich hier meer in te verdiepen en zich in willen zetten voor deze actie. Geef je op bij annemijn.oversier@plannederland.nl.

Inspireer je vrienden