Vrijwilligers: Sponsoravond in Utrecht geslaagd

Op 23 juni 2015 organiseerde Plan Nederland een geslaagde sponsoravond in Utrecht. Aan bod kwamen verhalen uit het veld, Cycle4Girls en vrijwilligersactiviteiten in de regio. Doel was persoonlijk contact met de sponsors van Plan. Plan-medewerkers, sponsors en vrijwilligers van regio Utrecht kwamen samen op een mooie locatie: de Botanische Tuinen van de Universiteit van Utrecht.

Op het programma stond onder meer het Youth Economic Empowerment-project van Plan, waarbij een expert van Plan toelichtte wat er in het veld gebeurt op het gebied van bestrijding van jeugdwerkeloosheid.

Mooie verhalen en kritische noten

Twee ambassadeurs van Cycle4Girls deelden vol enthousiasme de indrukken van hun fietstocht door Vietnam. Ze vertelden bijvoorbeeld over de ontmoeting met hun sponsorkind tijdens de reis. De vrijwilligers in Utrecht presenteerden zich aan de sponsors en vertelden wat zij allemaal doen in de regio. Na het plenaire gedeelte was er een geanimeerde borrel. Er was ruimte voor de input van de sponsors, waaronder wat kritische noten. Maar het was vooral ook een avond vol mooie verhalen en ontmoetingen.

Bekijk hier het programma van de avond

Inspireer je vrienden