Vrijwilligers: Schaatsen voor Malawi; doe jij ook weer mee?

Het eindbedrag van Schaatsen voor Water 2014 is bekend: €309.218 en de voorbereidingen voor Schaatsen voor Water 2015 zijn ook alweer in volle gang! De actieperiode is van 16 t/m 27 november en er wordt geschaatst voor Malawi.

Ben jij ook van de partij?

vrijwilligers schaatsen voor waterDe komende periode staat in het teken van het werven van scholen en zoveel mogelijk kinderen laten meedoen met de landelijke actie. Voor deze actie zoekt Plan Evenementencoördinatoren en Gastsprekers om de schaatsactie en het belang van schoon water onder de aandacht te brengen op de scholen. En natuurlijk vrijwilligers om tijdens de actieweek van 16 t/m 27 november 2015 te komen helpen op de ijsbanen.

Doe mee en geef je op via vrijwilligers@plannederland.nl!

Bekijk hier alle vrijwilligers vacatures

Meer informatie over Schaatsen voor Water 2015

Inspireer je vrienden

Steun Plan Nederland en help mee in de strijd voor gelijke rechten, kansen en een betere toekomst voor meisjes in ontwikkelingslanden. Geef deze meisjes de kans om naar school te gaan en uit te groeien tot krachtige vrouwen.

Draag bij!

Meld je aan als vrijwilliger

Plan is altijd op zoek naar vrijwilligers!

Ben je opzoek naar zinvol vrijwilligerswerk bij een professioneel georganiseerde organisatie met een fantastisch doel? Neem dan contact met ons op en steun ons met je creativiteit, specifieke kennis en kwaliteiten!