Vrijwilligers: Maak kennis met de nieuwe vrijwilligers

Vrijwilliger Elles Bosmans

Mijn naam is Elles Bosmans en ik heb de eer om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Plan. Ik word regiocoördinator. Binnen mijn werk als yogadocente en ademcoach werk ik o.a. met vrouwen die te maken hebben gehad met traumatische ervaringen. Deze ervaringen kunnen elke vorm hebben.

4 maanden geleden ben ik bevallen van een prachtige dochter en nu pas word het voor mij nog duidelijker hoe belangrijk het is dat vrouwen gelijke rechten hebben. En waar kun je dan beter beginnen dan bij het kind. Daarom is Plan voor mij een belangrijke organisatie. Dat ze echt zien hoe belangrijk meisjes en vrouwen eigenlijk zijn voor de wereld. En daar werk ik graag aan mee!

Vrijwilliger Sandra Hijnen

Mijn naam is Sandra Hijnen, sinds een paar weken de nieuwe regiocoördinator Noord-Holland. Ik kijk er naar uit samen met bestaande én nieuwe vrijwilligers het aantal evenementen in de regio uit te breiden en een positieve bijdrage te leveren aan de ambities van Plan.

Met veel plezier werk ik als Association & Corporate Relations Manager bij MCI Amsterdam (onderdeel van MCI Group, sinds 1987 de wereldwijde specialist in congres-, verenigings- en evenementen management). Mijn opgedane kennis en ervaring wil ik graag omzetten in daadkrachtig vrijwilligers werk met een coördinerende rol, de functie van regiocoördinator spreekt mij dan ook zeer aan.

In mijn vrije tijd doe ik aan tennis, hardlopen, skiën, lezen en reizen. Na 6 jaar samen in het buitenland te hebben gewoond (in Londen & Dubai), en sinds november 2012 woonachtig in Amsterdam, gaan m’n vriend en ik op 12 juni trouwen in Limburg.

Inspireer je vrienden