Regio Zuid-Holland organiseert sponsordiner

Op 19 maart organiseert Brigitte Dewasme, regiocoördinator van Zuid-Holland, een sponsordiner met veiling voor circa 45 personen in het Italiaanse specialiteitenrestaurant Tanta Roba in Den Haag.

Veilingopbrengst

De helft van de opbrengst van het sponsordiner komt ten goede aan het werk van Plan, de andere helft gaat naar het restaurant. De mensen die komen eten zijn vooral vrienden en familie van Brigitte en zakelijke contacten van de restauranteigenaar. Brigitte heeft er bewust voor gekozen om het diner inclusief drank aan te bieden, zodat mensen niet hoeven te letten op een wijntje meer of minder. Ze hoopt dat dit bijdraag aan de gezelligheid en ook aan de veilingopbrengst.

Etentje met Arnon Grunberg

Brigitte heeft haar eigen netwerk ingezet om mensen bij elkaar te krijgen voor het sponsordiner en bovendien een veiling georganiseerd. Want toen ze goed ging nadenken over wat iedereen in haar omgeving doet in het dagelijks leven, kwam ze erachter dat er best wat leuke veilingitems bij elkaar gebracht konden worden. Zo veilt ze tijdens het sponsordiner onder andere een etentje met Arnon Grunberg, een zeilweekend op het IJsselmeer, een rondleiding door het Anne Frank huis (ook door niet voor het publiek toegankelijke ruimtes), een botoxbehandeling, een persoonlijkheids- en talententest en een jaarabonnement voor de bioscoop.

Heb jij ook nog een leuk idee voor een veilingitem? Laat het Brigitte weten via info@brigittedewasme.nl. Nu duimen dat het een mooi bedrag gaat opbrengen voor Plan!

Inspireer je vrienden