Vrijwilliger zijn bij Plan Nederland

Altijd al wat goeds willen doen? Word dan vrijwilliger en help mee in de strijd voor gelijke rechten en kansen voor meisjes in ontwikkelingslanden.

 • Vrijwillig13 september 2017

  Vrijwillig: tijdelijke Persvrijwilliger voor op kantoor

  Ben jij altijd op de hoogte van het laatste regionale nieuws, klim je graag in de pen en ben je secuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! …

  Lees meer
 • Vrijwillig8 juni 2017

  Vrijwilliger: evenementenmedewerker Schaatsen voor Water

  it jaar organiseert Plan voor de 17e keer deze leuke en leerzame landelijke (scholieren)actie samen met de KNSB! Duizenden schoolkinderen schaatsen zoveel mogelijk rondjes op de ijsbaan, en laten zich per ronde sponsoren door vrienden en familie. Van de opbrengst hebben kinderen in Ethiopië straks toegang tot veilig drinkwater en goede sanitaire voorzieningen op school.

  Lees meer
 • Schaatsen voor Water
  Vrijwillig16 mei 2017

  Vrijwillig: voor de klas voor Plan!

  Plan werkt wereldwijd in 50 landen aan projecten die kinderen in staat stellen zich optimaal te ontwikkelen. Directe toegang tot veilig drinkwater is een eerste levensbehoefte en daarom een centraal thema in de gemeenschapsprogramma’s van Plan. In 1990 werd voor het eerst Schaatsen voor Water georganiseerd op initiatief van een groep vrijwilligers in Haarlem, De …

  Lees meer

PIF World

Wil je geld inzamelen voor Plan, ben je ondernemend en neem je graag verantwoordelijkheid? Zet dan je eigen actie op via ons crowdsourcing platform PIF World. PIF staat voor Pay It forward.

Lees meer

Heb je een vraag of opmerking? Bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 020 – 549 55 20 of vul het contactformulier hieronder in.

Neem contact op met Plan Nederland

Contact

Je kunt ons bellen via tel. 020 - 549 55 20 (maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur). Je kunt ons ook mailen via info@plannederland.nl of dit contactformulier gebruiken. Binnen 1 werkdag ontvang je een reactie van ons.