Start je eigen actie

Doen wat je leuk vindt en tegelijkertijd Plan Nederland steunen? Dat kan!

PifJe kunt de meisjes uit onze projecten op allerlei manieren helpen door zelf je eigen actie te starten. Frank en Alexandra raceten bijvoorbeeld door India in een riksja, om geld in te zamelen voor meisjesprojecten in India. Maar je kunt het ook dichterbij huis opzoeken en bijvoorbeeld cupcakes verkopen op de buurtrommelmarkt.

Zo start je je eigen actie

Pif

  1. Maak je eigen actiepagina aan via crowdfund platform Pifworld
    Geef je actie een duidelijke naam en zorg dat je pagina er mooi en compleet uitziet. Zo krijgt je omgeving een goed beeld van hoe jij je in gaat zetten voor Plan en hoe zij jou kunnen helpen!
  2. Activeer je achterban
    Je vrienden, familie, collega’s en kennissen kunnen jouw actie nu steunen via je persoonlijke Pifworld-pagina. Vertel tegen zo veel mogelijk mensen wat je doet en vraag of ze willen doneren via jouw actiepagina op Pifworld.
  3. Houd je supporters op de hoogte
    Op je persoonlijke Pifworld-pagina kun je blogs publiceren, bijvoorbeeld over het project waar je geld voor inzamelt, of over hoe het fondsenwerven verloopt.

Heb je vragen over wat er nog meer mogelijk is, of wil je je eigen actieplannen aan ons voorleggen en heb je ondersteuning nodig? Neem contact op met de afdeling Evenementen & Vrijwilligers, vrijwilligers@plannederland.nl.

Plan werkt samen met crowdfund platform Pifworld

Inspireer je vrienden

Downloads

Links

Steun Plan Nederland en help mee in de strijd voor gelijke rechten, kansen en een betere toekomst voor meisjes in ontwikkelingslanden. Geef deze meisjes de kans om naar school te gaan en uit te groeien tot krachtige vrouwen.

Draag bij!

Meld je aan als vrijwilliger

Plan is altijd op zoek naar vrijwilligers!

Ben je opzoek naar zinvol vrijwilligerswerk bij een professioneel georganiseerde organisatie met een fantastisch doel? Neem dan contact met ons op en steun ons met je creativiteit, specifieke kennis en kwaliteiten!