Kom in actie voor Plan

Ook jij kunt een bijdrage leveren aan het werk van Plan Nederland in onze strijd voor gelijke rechten en kansen voor meisjes in ontwikkelingslanden.

Een sponsor fietstocht door Vietnam of vrijwilligerswerk tijdens een van onze evenementen in Nederland. Zelf een wervingsactie starten? Je kunt zelf kiezen hoe jij je wilt inzetten!

Kom in actie op jouw manier!

Fiets mee met Cycle for Plan

Ben jij klaar voor een buitengewone nieuwe ervaring? Fiets langs traditionele tabaksplantages in Nicaragua, ontmoet de lokale bevolking in Vietnam of fiets over dirt roads van Malawi.

Ontdek meer over Cycle for Plan

Start je eigen actie en word vandaag nog fondsenwerver voor Plan

Plan helpt jou de beste fondsenwerver te worden

Wil jij fondsen werven voor Plan, ben je ondernemend en vind je het leuk om zelf een project op te zetten? Verander de wereld op jouw manier, in je eigen tijd en met je eigen wervingsactie. Plan Nederland zorgt voor goede begeleiding en trainingen, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen!

Start je eigen actie

Zet je talent in

Ben jij op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk bij een professionele organisatie die strijdt voor gelijke rechten en kansen voor meisjes in ontwikkelingslanden?

Wil jij nuttig bezig zijn, ervaring opdoen en bevlogen mensen ontmoeten? Meld je dan nu aan als vrijwilliger voor Plan Nederland en steun ons!

Kijk hier wat jij kunt doen

Steun het werk van Plan! Sponsor een kind of steun onze meisjesprojecten!

banner

Hoe kun jij helpen?

Steun onze meisjesprojecten

Lees meer over investeren in meisjes

Sponsor een kind

Voor 28,50 euro per maand

Geslacht
Leeftijd
Lees meer over het sponsoren van een kind