Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Bij Plan sponsor je een kind en adopteer je niet

Het is bij Plan niet mogelijk om een kind in een ontwikkelingsland financieel te adopteren of te adopteren op afstand. Bij een adoptie word je de wettelijk voogd van een kind en dat is hier niet aan de orde. Wel kun je bij Plan een kind sponsoren.

kind financieel adopteren op afstandAls je een kind sponsort, investeert Plan je bijdrage in programma’s in de gemeenschap van je sponsorkind. Zo draag je niet alleen bij aan betere levensomstandigheden en toekomstkansen van één kind, maar ook aan een beter leven voor alle kinderen en hun familie in de gemeenschap. Plan zorgt voor bescherming, gezonde voeding, veilig drinkwater, goede gezondheidszorg en goed onderwijs. Kortom: een betere toekomst. Via je sponsorkind blijf je op de hoogte van wat er met je bijdragen gebeurt en kun je zien wat de impact is op het leven van een kind.

Lees meer over kindsponsoring

Je kunt alleen een kind sponsoren, maar ook met een familie, vriendengroep, sportclub of vriend(in). In dat geval deel je de kosten. Zie voor meer info: sponsor samen een kind.

Lees hier hoe je samen een kind kunt sponsoren

 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.