Plan voor de 11e keer bij Country & Farm Fair Aalten!

In het weekend van 20 en 21 juni was het weer zover. Voor de 11de keer was Plan vertegenwoordigd op de grootste Country en Farm Fair van Europa. 

Onder leiding van Heleen en Wim Verbeek hebben de vrijwilligers in Aalten drie dagen lang de bezoekers van de fair enthousiast gemaakt voor het werk van Plan. Er was belangstelling van jong tot oud. Naast merchandise, konden bezoekers van de stand ook spelletjes doen. Wanneer de bezoekers het spelletje wonnen ontvingen zij goud (een goud snoepje), verloren de bezoekers, dan gaven zij goud (een vrijwillige donatie) voor de meisjesprojecten.

Zo deden er ook 3 kinderen mee. Zij verloren het spelletje, maar kregen wel andere snoepjes. Zelf hadden ze geen ‘goud’ bij zich, want de ouders waren elders op de fair. Aan het eind van de dag, toen de vrijwilligers al aan het inpakken waren kwamen de kinderen terug. Ze wilden toch wel graag de meisjes helpen, en kwamen alsnog ‘goud’ brengen. De totale opbrengst voor de meisjesprojecten van Plan is 585,07 Euro.