Zeven Nederlandse designers ontwerpen spijkerjasje voor Plan Nederland

20 januari 2015

Steun Plan en win een designer jasje

Design denimClaes Iversen, Avelon, Dorhout Mees, Spijkers & Spijkers, Aziz Bekkauoi, Dennis Diem en SuperTrash hebben voor Plan Nederland een one-of-a-kind designer jasje ontworpen. Elke ontwerper maakte van een spijkerjasje een unieke creatie. Lezers van het blad Marie Claire maken, na een donatie van minstens €5,-,  kans op een van de zeven jasjes.

De actie, die in samenwerking met Marie Claire is opgezet, loopt tot 12 februari. Op 20 februari krijgen de winnaars bericht. Plan is blij met de samenwerking: donateurs ondersteunen onderwijs voor meisjes en maken ook kans op een van de zeven unieke designer jasjes. Met de opbrengst zorgt Plan ervoor dat meisjes in ontwikkelingslanden naar kunnen school gaan, hierdoor neemt hun kans op een baan en economische zelfstandigheid toe.

Plan Nederland

persfoto-designerjack2Plan Nederland is lid van Plan International. Plan werkt aan duurzame armoedebestrijding en blijvende verbeteringen in de levensomstandigheden van kinderen, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes. Plan doet dit door het uitvoeren van kindgerichte gemeenschapsprojecten in 50 ontwikkelingslanden. Plan komt wereldwijd op voor betere naleving van het VN-verdrag voor de Rechten van het Kind. www.plannederland.nl

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie over de actie, Plan Nederland of interviewverzoeken:
Katherine Knowles, persvoorlichter Plan Nederland
Tel: 020 549 5598/ 06 17 144 852
E-mail: katherine.knowles@plannederland.nl

Inspireer je vrienden

Steun het werk van Plan! Sponsor een kind of steun onze meisjesprojecten!

Hoe kun jij helpen?

Steun onze meisjesprojecten

Lees meer over investeren in meisjes

Sponsor een kind

Voor 28,50 euro per maand

Geslacht
Leeftijd
Lees meer over het sponsoren van een kind