Plan Nederland het goede doel voor hardloopevenement FLOW

28 mei 2014

PERSBERICHT

Na de eerste succesvolle editie van FLOW, een hardloopevenement in Eindhoven speciaal voor vrouwen, wordt op zondag 22 juni 2014 de tweede editie georganiseerd.

Flow combineert de Brabantse gezelligheid met een sportieve prestatie. Jong en oud, geoefend en beginnend hardloopster; iedereen kan deelnemen mits men ‘Flowwaardig’ is.

Flow•waar•dig (v) (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
1    Status waarin een vrouw zich kan bevinden als ze bepaalde uitdagingen in het
leven aangaat; Zij is Flowwaardig
2    Benaming voor een vrouw die na een prestatie een gevoel van euforie en trots
ervaart; ik voel me Flowwaardig

Op 22 juni kan men kiezen uit twee afstanden: 5 km of 10 km. In 2014 verhuist de organisatie naar het IJssportcentrum op ‘Genneper Parken’.

Om 10.30 uur start FLOW met een gezamenlijke warming-up op muziek door Annamarie Thomas, voormalig topschaatster en ambassadeur voor Plan Nederland, het goede doel dat aan Flow is gekoppeld. De start van de 5km en 10 km lopen zijn  om 11.00 uur.

Het parcours is zeer afwisselend en loopt door ‘Genneper Parken’, een fantastisch mooi natuurgebied in Eindhoven. Op verschillende plaatsen langs de route zullen muziekgroepen of een DJ zorgen voor extra sfeer.

Na de finish ontvangt iedereen een herinneringsmedaille en wat te drinken. Er is voldoende kleed- en douchecapaciteit voordat er nog nagepraat kan worden op het speciaal ingerichte terras waar onze FLOW-DJ  zorgt voor een heerlijke sfeer.

Voor meer informatie en inschrijven ga naar www.floweindhoven.nl. Hier zijn ook foto’s en een sfeerfilmpje van 2013 te zien.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
Stichting Marathon Eindhoven
Els Vogels    06 222 131 64

Inspireer je vrienden

Steun het werk van Plan! Sponsor een kind of steun onze meisjesprojecten!

Hoe kun jij helpen?

Steun onze meisjesprojecten

Lees meer over investeren in meisjes

Sponsor een kind

Voor 28,50 euro per maand

Geslacht
Leeftijd
Lees meer over het sponsoren van een kind