Stem op Plan Nederland voor Website van het Jaar

30 september 2016

Plan Nederland is trots genomineerd te zijn voor de Website van het Jaar 2016 verkiezing in de categorie Goede Doelen. Deze verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites. Het is voor het eerst dat Plan Nederland is genomineerd voor deze award. Stem ook op Plan Nederland om te zorgen dat we winnen!

Het leven van meisjes

Met de website wil Plan zorgen dat mensen meer leren over de levenssituatie van meisjes in ontwikkelingslanden. Ook vertellen we meer over het werk van Plan de diverse landen waar we projecten hebben die zorgen voor concrete en blijvende verbeteringen in de levensomstandigheden van kinderen, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes.

Storytelling

De huidige website is twee jaar geleden ontwikkeld in samenwerking met het bureau Us Media. De site kreeg een ander concept en design waarbij duidelijke keuzes zijn gemaakt met veel ruimte voor storytelling. Een duidelijkere site-structuur, nieuwe formulieren en een geïntegreerde webshop werden ontwikkeld. Ook is de website goed op mobiel te bekijken. De website wordt voortdurend geoptimaliseerd. De aanpassingen zorgen ervoor dat de website zich steeds verder ontwikkeld: in gebruiksvriendelijkheid en in relevante content.

Stemmen én winnen

Plan Nederland is erg trots op de nominatie, maar winnen is nog leuker! Help ons website van het jaar te worden? Je kunt vanaf nu stemmen tot 4 november via: websitevanhetjaar.nl.

Stem op Plan Nederland

Inspireer je vrienden

Steun het werk van Plan! Sponsor een kind of steun onze meisjesprojecten!

Hoe kun jij helpen?

Steun onze meisjesprojecten

Lees meer over investeren in meisjes

Sponsor een kind

Voor 28,50 euro per maand

Geslacht
Leeftijd
Lees meer over het sponsoren van een kind