Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Plan Nederland ontvangt €3.150.000 van de Postcode Loterij

In 2016 schenkt de Postcode Loterij een recordbedrag van 328 miljoen euro aan goede doelen. Dat heeft de loterij dinsdagavond bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Meer dan 100 goede doelen hoorden op welk bedrag zij dit jaar kunnen rekenen. George Clooney, kersverse ambassadeur van de Postcode Loterij, was als eregast aanwezig.

Investing in girls

Postcode Loterij
Foto: Roy Beusker

Plan ontvangt dit jaar wederom €3.150.000  van de Postcode Loterij. De directeur van Plan, Monique van ’t Hek, over de samenwerking met de Postcode Loterij: “Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met de Postcode Loterij. Dankzij de Postcode Loterij is Plan Nederland in staat om jaarlijks duizenden jongens en meisjes, ouders, leraren, dorpsleiders, beleidsmakers in ontwikkelingslanden te steunen bij het versterken van hun rechten en kansen in de samenleving. Vooral meisjes staan in onze aanpak centraal: want Plan gelooft dat door te investeren in meisjes, er niet alleen geïnvesteerd wordt in de toekomst van de meisjes en hun families, maar ook in die van de volgende generatie. Hierdoor bereik je meer en doorbreek je de vicieuze cirkel die armoede in stand houdt. Wij danken alle deelnemers van de Postcode Loterij hartelijk voor hun bijdrage.”

Postcode Loterij

De Postcode Loterij doneert dit jaar een recordbedrag van ruim 328 miljoen euro aan ruim honderd goede doelen die werkzaam zijn op het gebied van mens en natuur in binnen- en buitenland. Plan Nederland wordt sinds 1998 gesteund door de Postcode Loterij.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.