Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Plan Nederland genomineerd voor de Transparant Prijs

Plan Nederland is in de categorie ‘grote fondsenwervende organisaties’ genomineerd voor de Transparant Prijs 2015, de jaarlijkse prijs voor het meest transparante, inzichtelijke en onderscheidende jaarverslag in de charitatieve sector. Medegenomineerden in dezelfde categorie zijn Opkikker en Red een Kind.

TP-Banner-250x250px-NOMgr_St-Plan-Ned_2015De prijs is een initiatief van PwC, ondersteund door de Nationale Postcode Loterij, die in totaal 100.000 euro beschikbaar stelt voor de winnaars. PwC heeft de Transparant Prijs in 2004 in het leven geroepen als stimulans voor goede-doelenorganisaties om hun verantwoording te professionaliseren en de kwaliteit en transparantie verder te verbeteren. De Transparant Prijs kan bovendien bijdragen aan positieve beeldvorming over het werk van fondsenwervende organisaties bij een – terecht – kritisch publiek.

Impactprijs

TP-Banner-250x250px-NOMimp_St-Plan-Ned_2015Nieuw dit jaar is dat ook boegbeeldprojecten van goede doelen een prijs kunnen winnen: de impactprijs. En ook voor deze categorie is Plan Nederland genomineerd, met het project ‘Een bloedserieuze zaak – Menstrual Hygiene Management in Uganda. Medegenomineerden voor de impactprijs zijn Amref Flying Doctors (met het project Stop meisjesbesnijdenis), Terre des Hommes (met het project Sweetie) en Hartstichting (met het project Tikkie Ring).

De Transparant Prijs wordt woensdag 30 september uitgereikt door juryvoorzitter Herman Wijffels in den Haag.

Bekijk hier het genomineerde jaarverslag van Plan Nederland

 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.