Goud! Plan Nederland wint de Transparant Prijs

1 oktober 2015

Plan Nederland heeft de Transparant Prijs 2015 gewonnen, de jaarlijkse prijs voor het meest transparante, inzichtelijke en onderscheidende jaarverslag in de charitatieve sector. Plan Nederland kreeg de prijs voor de categorie ‘grote fondsenwervende organisaties’.

Uitreiking Transparant Prijs“We zijn trots en ontzettend blij met de prijs voor het meest transparante jaarverslag”, zei Monique van ’t Hek, directeur van Plan Nederland, bij de prijsuitreiking gisteren in Den Haag. “We hebben het meest duidelijk laten zien welke impact wij als Plan Nederland hebben op het leven van meisjes in ontwikkelingslanden, inclusief wat goed en minder goed loopt.”

TP-Banner-250x250px-WINgr_Plan-Ned_2015De Transparant Prijs is een initiatief van PwC, ondersteund door de Nationale Postcode Loterij, die in totaal 100.000 euro beschikbaar stelt voor de winnaars. PwC heeft de Transparant Prijs in 2004 in het leven geroepen als stimulans voor goede-doelenorganisaties om hun verantwoording te professionaliseren en de kwaliteit en transparantie verder te verbeteren. De Transparant Prijs kan bovendien bijdragen aan positieve beeldvorming over het werk van fondsenwervende organisaties bij een – terecht – kritisch publiek.

De andere winnaars

Plan Nederland feliciteert de andere prijswinnaars van dit jaar. Stichting Mama Alice won de Transparant Prijs in de categorie kleine instellingen, Fairmal won de prijs voor de beste social enteprise en Terre des Hommes won de impactprijs, voor het beste boegbeeldproject.

Bekijk hier het winnende jaarverslag van Plan Nederland

Inspireer je vrienden

Steun het werk van Plan! Sponsor een kind of steun onze meisjesprojecten!

Hoe kun jij helpen?

Steun onze meisjesprojecten

Lees meer over investeren in meisjes

Sponsor een kind

Voor 28,50 euro per maand

Geslacht
Leeftijd
Lees meer over het sponsoren van een kind