Goed doen met TOMS schoenen

TOMS schoenen, maandblad Cosmopolitan, zangeres Giovanca en de modellen Marvy Rieder en Yfke Sturm lanceren vandaag de actie Models Give Back. Wie de TOMS-schoenen koopt die Yfke, Giovanca en Marvy in een reportage in Cosmopolitan dragen, helpt mee om de wereld wat mooier te maken.

Toms Sneak peek shootDe speciaal ontworpen schoenen maken deel uit van de limited edition ‘Haïti Artist Collective Collection’, waarmee TOMS lokale kunstenaars in Haïti steunt. Per verkocht paar wordt € 20 gedoneerd aan het goede doel waarvoor Yfke, Marvy en Giovanca zich respectievelijk inzetten.

Gelijke rechten en kansen

Giovanca koos voor Plan, de organisatie waarvan zij ambassadeur is. In Cosmopolitan legt zij uit waarom: “De samenwerking met TOMS is voor mij een te gekke manier om via mode meer mensen te laten weten wat Plan Nederland doet. Plan werkt aan duurzame armoedebestrijding, met aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes over de hele wereld. Zo mooi dat mijn interesses – muziek, mode en goede doelen – nu samenkomen.”

De opbrengst van de Models Give Back-actie komt mede ten goede aan het werk van Plan voor betere levensomstandigheden en toekomstkansen voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Kunstwerk

Van elk van de speciaal ontworpen TOMS schoenen uit de limited edition, zijn 500 paar beschikbaar in Nederland. Elk paar is handbeschilderd en dus een echt kunstwerk.
Bij iedere aankoop geldt ook de actie One for One van TOMS: voor elk verkocht paar geeft TOMS ook een paar schoenen aan een kind in nood.
Meer informatie op www.shoptoms.nl/modelsgiveback