Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Giovanca, Sabrina Starke, Elske DeWall en Krystl zijn opnieuw Loud About Girls

  • 9 december 2016
plan 01
Foto: Evert Elsinga

Op zondag 20 november gaven Giovanca, Sabrina Starke, Elske DeWall en Krystl een huiskamerconcert in Amsterdam voor winnaars van de sms-campagne Loud About Girls. Tijdens deze campagne, kon het publiek € 1 doneren via sms en kans maken op een huiskamerconcert. Tien gelukkige winnaars reisden met een vriend of vriendin op een stormachtige zondag naar Amsterdam om het speciale concert bij te wonen. Een winnares uit Amsterdam, die met haar man was gekomen, wilde graag sms-en omdat zij het belangrijk vindt dat meisjes in ontwikkelingslanden een betere toekomst krijgen. “Met een kleine donatie kun je zoveel goeds doen “. Zij had Sabrina Starke eerder zien optreden, maar vond het fantastisch dat ze deze vier zangeressen samen in zo’n intieme setting heeft kunnen horen.

Loud About Girls medley

Tijdens deze muzikaal enerverende middag zongen Giovanca, Sabrina, Elske en Krystl hun mooiste nummers voor een klein publiek. Na ruim een uur werd het concert afgesloten door gezamenlijk de speciale Loud About Girls medley te zingen. Een toepasselijk nummer als afsluiting van de Loud About Girls campagne.  Er valt volgens deze artiesten nog veel te winnen voor vrouwen op het gebied van gelijkheid. Vrouwen moeten wereldwijd op verschillende niveaus ontzettend hard werken om een plekje te veroveren,. Ze zetten zich samen in voor deze campagne omdat ze meisjes wereldwijd willen ondersteunen.

Een betere toekomst voor meisjes

Giovanca is al jarenlang ambassadeur van Plan Nederland en sponsort twee kinderen in Ghana. Zij vindt het belangrijk om een meisje een goede toekomst te geven. “Iedereen mag schijnen, er zijn zoveel sterren aan de hemel er is genoeg plek voor iedereen.” Sabrina benadrukt dat er meer liefde in de wereld zou moeten zijn en dat wij meer dingen moeten doen vanuit liefde. Elske wil samen werken aan een betere toekomst voor meisjes.  Ook vindt zij dat we vaak vergeten om elkaar als vrouwen te ondersteunen. Voor jonge vrouwen en meisjes in Nederland is hun boodschap: “Alles is mogelijk, maar je moet er wel vol voor gaan!”

Artikel in samenwerking met Daniëlle Ten Brinke van de Girls Rights Watch

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.